Webogram, webbversion av Telegram med Chrome-tillägg ingår

webogram

Vi fortsätter att prata om Telegram, det kostnadsfria, säkra och gratis meddelandeprogrammet som försöker utmärka sig i den enorma listan över alternativ till WhatsApp. Tja, hans fria natur (öppen källa) har gjort det möjligt för versioner att finnas tillgängliga inte bara för iOS- och Android-telefoner utan också för Windows, Mac, Linux och nu en utmärkt inofficiell webbversion som heter Webogram.

Webogram är en onlineapplikation i alfa-version som synkroniseras med meddelandena från Telegram-kontot för mobiltelefoner och kontakterna i det så att du kan starta chattar och fortsätta dem utan problem. Bland funktionerna som det emulerar är visualisering av kontakter och sändning av bifogade filer (av vilken typ som helst), uttryckssymboler och bilder (med miniatyrer i chatten).

För att logga in går du bara till din startsida och anger sedan mobilnumret (inklusive landskoden) och väntar på ett bekräftelsemeddelande med en säkerhetskod. När du går in i det visas chattfönstret liknande och mycket bekvämare än mobilversionen på några sekunder, men lika lätt och säkert. För att starta en chatt måste du gå till knappen Kontakter högst upp eftersom sökrutan endast används för att filtrera historik över senaste konversationer.

Webogram är användbart när du inte har en anslutning till nätverket från din mobil, du inte har det vid ett visst ögonblick eller om du försöker komma åt det från en offentlig dator. Hans kod finns på Github och den kommer också i form av a krom webbapp som underlättar samtal både i början och i anmälningssystemet – också i onlineversionen -.

Hur som helst, ytterligare en anledning att prova den helt nya och alltmer populära plattformsmeddelandeprogrammet. Om du har använt Webogram och vill sluta använda det, bör du bara följa säkerhetsguiden som automatiskt presenteras vid inloggningen (se bilden).

Länk: Webogram-webbplats – Google Chrome-tillägg | Gå: Gratis Android