BoxCryptor, för att ge säkerhet för våra filer i molnet, lanserar en ny version

BoxCryptor

Teamet av BoxCryptor Tillkännager att de idag kommer att lansera sin version 2.0, som är en version som utvecklats nästan från grunden, med uppmärksamhet på förslag och kommentarer från användarna själva. För att få lite minne, speciellt för dem som inte vet det, är det en applikation med flera plattformar som fokuserar på att kryptera filer innan de laddas upp till de olika molnlagringstjänsterna, där det dessutom möjliggör kryptering av nedladdningar, kryptering och dekryptering utförs från själva enheterna.

Förbättrad användbarhet, säker delad åtkomst utan att behöva avlasta privat lösenord, nya funktioner fokuserade framför allt på team och organisationer och tillgänglighet för Windows, Android och iOS utgör några av de viktigaste förändringarna, och där dessutom Mac OS X-användare kommer att ha den nya versionen under de kommande veckorna.

De som vill använda den bör ta hänsyn till den tillgängliga prissättningsplanen. Det finns en gratis första version med fokus på privata användare, som kan välja en enda webbhotell, använda upp till två enheter och utan möjlighet att kryptera filnamnen . Dessutom kan den användas som en gratis provperiod i 7 dagar för obegränsade licenser och 14 dagar för företagspaketet. Befintliga versioner fortsätter också som BoxCryptor Classic.

Länk: BoxCryptor