Telegram för Android nu på spanska

Telegram Messenger

I slutet av augusti förra året berättade vi redan att grundaren av Vkontakte, Pavel Durov, lanserade sitt alternativ till WhatsApp som heter Telegram, som har sin tonvikt på säkerhet och hastighet kommunikation, räknar en infrastruktur med decentraliserade servrar runt om i världen så att användare kan ansluta till närmaste servrar, vilket ger snabbare leveranser. Det har också sitt gratis lagringsmoln så att meddelanden och media kan nås från alla enheter säkert. Skapandet av chattgrupper på upp till 100 medlemmar, tillgängligheten av hemliga chattar med peer-to-peer-kryptering, och som också är gratis och utan reklam är andra av dess grundläggande egenskaper.

Som vi kan läsa i Telegram-tweet på spanska är Android den första plattformen där stödet från det spanska språket just har lagts till, så att detta gör att denna applikation kan användas av fler människor i sina enheter. Med tanke på att gränssnittet är mycket likt det som konkurrenten, WhatsApp, bör hanteringen av Telegram för Android vara ganska bekant för dem.

För tillfället är de åsikter som majoriteten av användarna ger på fliken Telegram för Android ganska positiva och framhäver framför allt gränssnittets likhet med WhatsApp och flytningen i själva applikationen, även om de också indikerar aspekter att förbättra , till exempel LED-meddelanden.

Det finns fortfarande en lång väg att gå till Telegram, där i februari kommer det att finnas nyheter för Windows Phone-plattformen. Dessutom förväntas det också att officiella applikationer för stationära system kommer att lanseras när som helst, vilket ger fler fördelar jämfört med WhatsApp. Förutom officiella applikationer finns det också andra tredjepartsapplikationer tillgängliga tack vare tillgängligheten av dess API och dess öppna protokoll, vilket ökar dess ekosystem av applikationer.

Telegram är tillgängligt på Google Play för Android-enheter från och med version 2.2 och kan installeras på både smartphones och surfplattor.