goHappy, intressant app som gör att du kan ställa in mötesdatum tillsammans

goHappy

goHappy är en mobilapplikation för iOS-enheter som vill bli ett alternativ till de olika befintliga sätten att göra mötesförfrågningar, vare sig det är med vänner, yrkesverksamma eller med andra grupper av människor. Bäst av allt behöver gästerna inte ha applikationen installerad eller användarkonto för att delta i beslut när man planerar möten.

Själva applikationen tillåter oss att erbjuda en serie datum så att gästerna kan välja de som passar dem bäst och tillsammans med det bestämma det bästa datumet för mötena, oavsett om det är bröllop, dop, sportevenemang, middagar och eventuella En annan anledning att träffas personligen. Dessutom innehåller den en privat chattjänst med vilken du kan ha samtal om detaljer och andra aspekter både före, under och efter firandet och möjligheten att vara värd för fotografierna av varje evenemang senare.goHappy är utformad för att hantera telefonsamtal, textmeddelanden och Facebook i sig för att möjliggöra effektiva och privata mötesförfrågningar under ett enkelt och tydligt gränssnitt.

Applikationen är tillgänglig gratis via Apple App Store och är kompatibel med iOS-enheter från och med version 9.0. Dessutom har den högsta möjliga betyg på sin flik i App Store, vilket kan vara en intressant indikator för alla användare som när som helst kan bestämma lämpligheten att använda applikationen som ett alternativ till de alternativ som de har använt fram till datum.