taskulu, ett fantastiskt projektledningssystem på nätet

taskulu, ett fantastiskt projektledningssystem på nätet

Gratis för projekt med upp till fem användare, erbjuder taskulu.com ett extremt attraktivt och intuitivt gränssnitt för att hantera uppgifter och ansvar.

Vi kan skapa projekt som visas i form av kolumner. Uppgifterna är grupperade i ett av tre tillstånd: väntande, pågår och slutförts, alltid med all information synlig på samma panel. Det är möjligt att skicka meddelanden och styra den tid som spenderas på uppgifter, samt arkivera det vi inte vill ha mer synligt i huvudpanelen.

Behörigheter hanteras också på ett enkelt sätt, så att vi med några få klick kan definiera vilka användare som kan se, vilka som kan uppdatera, vilka som ska komplettera information … alltid möjligt för samma användare att ha tillgång till mer än ett projekt, självklart.

Det är till och med möjligt att skapa olika visualiseringar av samma projekt, så att uppgifterna inte ses på samma sätt av en programmerare och av en klient. De visar det i exemplet på skärmdumpen nedan, där det är möjligt att verifiera att klienten läser data som är mycket lättare att förstå än vad programmeraren konsulterar.

Det integreras redan med Dropbox, och som vi läser på dess huvudsida arbetar de med integration med Google Drive, github och slack.