Smartmockups, för att marknadsföra eller presentera din app eller webbplats med foton på olika produkter

smartmockups

Du letar förmodligen efter intressanta sätt att marknadsföra din applikation eller ett iögonfallande sätt att snabbt presentera en ny webbdesign för en kund utan att använda Photoshop-verktyg. Idag pratar vi om Smartmockups, en webbplats för att skapa bilder med fotografier av olika tekniska produkter gratis.

En av de största fördelarna med Smartmockups är deras enkla manövrering. Så snart du kommer åt webben ser du att den är indelad i följande kategorier: stationära datorer, bärbara datorer, tabletter, smartphones och smarwatches. Så snart vi har valt en viss kategori kan vi välja vilken som helst av de tillgängliga fotografierna, som du kan se på bilden som illustrerar den här artikeln.

Då är det bara nödvändigt att ladda upp bilden som vi vill presentera (till exempel en skärmdump) och på några sekunder är den slutliga designen redo för nedladdning. Dessutom är det möjligt att ladda ner den resulterande bilden i olika storlekar.

Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg när du presenterar designen av en applikation för en klient eller helt enkelt marknadsför din webbplats på ett annat sätt. Om det har fått din uppmärksamhet kan du testa dess funktion helt gratis via följande länk.