Google Play Music är nu tillgängligt för iPhone och iPad

musik

Sex månader efter lanseringen av Google Play Music All Access, når iOS-enheter, så att du kan placera musik runt blocket, där alternativen inte saknas.

Befintliga prenumeranter kan logga in idag och lyssna på deras spellistor, de som är inställda på webben och Android. Det är också möjligt att njuta av radiostationer och gratis testversioner, kom ihåg att den här tjänsten kostar 9,99 USD per månad för att få tillgång till mer än 18 miljoner titlar som finns i databasen.

Det är fortfarande svårt att konkurrera med redan implementerade tjänster, som Rdio, Deezer, iTunes eller Spotify, även om de kommer från händerna på Google kommer de säkert att hitta ett originalutrymme som kan erbjuda något annat (till exempel möjligheten att spara våra egna mp3-filer till exempel något som erbjuds av Google Play Musik med en gräns på 20 000 låtar per användare).

De kommenterar i The Verge att det för tillfället inte är möjligt att köpa titlar, bara synkronisera innehållet på vårt konto och njut av det på iPhone eller iPad, även om de säkert tar lite tid att ta detta steg.

De har tagit så lång tid av tekniska skäl, även om de säger att de är ganska nöjda med resultatet, så att musik kan spelas upp till 320 kbps och erbjuder möjlighet att ansluta till högtalare och andra enheter via AirPlay och Bluetooth.

Enalce: Google Play Music på iTunes