Forge, en applikation av hög kvalitet för att rita på din iPad

Forge, en applikation av hög kvalitet för att rita på din iPad

I WWWhatsnew har vi pratat med dig vid flera tillfällen om olika alternativ att rita på våra surfplattor. Idag talar vi om en ny ritapplikation för iPad som sticker ut för sin höga kvalitet och breda möjligheter.

Smide-namn ges till ansökan- Det är ett idealiskt verktyg för alla som vill arbeta med ett projekt från början till slutet.. Anledningen är att appen tillåter oss att gruppera våra idéer i olika samlingar och därmed undvika att teckningar och skisser av olika projekt distribueras av applikationen. Tack vare detta är det möjligt att börja från de ursprungliga skisserna och utvecklas ordnat. Bland applikationens huvudfunktioner Vi kan lyfta fram de olika verktyg som vi kan arbeta med att rita (pensel, penna, penna, överstrykningspenna), samt ha olika färgpaletter till vårt förfogande. Dessutom utnyttjar applikationen gester multi touch iPad för att utföra olika funktioner utan att använda knappar, så till exempel kan vi eliminera fel stroke bara genom att skjuta två fingrar från höger till vänster. En annan mycket användbar funktion är möjlighet att importera bilder som vi har lagrat på rullen på vår iPad eller Dropbox för att rita på dem, samt möjligheten att arbeta med lager.

Utan tvekan är det ett idealiskt verktyg för alla som både som hobby och av arbetsskäl brukar rita regelbundet. Du kan ladda ner Forge gratis via App Store.