Familj, ett enkelt sätt att dela foton och videor med din familj

Familio

Familio är en ny webbtjänst som kommer upp på scenen som bestrider våra sympatier när vi väljer ett alternativ för att spara och dela våra familjefoton och videor.

Familios förslag är väldigt intressant, eftersom det samlar de flesta egenskaper som vi söker i en tjänst av denna stil. Men det finns en som sticker ut, och det är enkelheten med vilken alla dess funktioner kan användas, så mycket att en liten eller en äldre person kan känna sig bekväm att interagera på plattformen.

Vi kan använda vårt Facebook-konto för att komma in på plattformen eller skapa ett konto på ett konventionellt sätt, genom ett formulär. Vi kan komma åt den från webbversionen, via dess applikationer på iOS eller Android, eller genom dess tillägg för Chrome och Firefox.

Det låter oss dela foton eller videor från vår dator, mobila enheter eller importera dem från vårt Facebook-konto. Genom att använda Famil.io skapar vi ett litet socialt nätverk med våra familjer, där vi kan se innehållet som de delar, samt lämna kommentarer eller uttrycka våra preferenser. Gränssnittet är minimalistiskt, med rätt och nödvändiga alternativ för att komplettera alla delade familjestunder.

Famil.io var för länge sedan i privat beta, men det har redan öppnats för allmänheten, så vi kan använda alla fördelarna som plattformen erbjuder.