Betaworks tillkännager den nya betawebbplatsen för Instapaper och andra nyheter från själva tjänsten

Instapaper

Sedan lanseringen 2008 har Instapaper varit pionjär för en serie tjänster som gör att vi tillfälligt kan spara länkar så att vi kan komma åt deras innehåll vid bättre tillfällen där vi har tillräckligt med tid att ta hand om dem. Som vi berättade för månader sedan har Instapaper förvärvats av Betaworks, ägare till andra tjänster som Digg Reader, som vi också har pratat om nyligen. Sanningen är att det hittills inte har skett några betydande nyheter eller förbättringar.

Som anges i sin officiella blogg, med hänsyn till de väntande idéerna och uppgifterna från dess skapare, Marco Arment, pågår en av dessa uppgifter redan, och det är i grunden förbättringen av sin webbapplikation, som den nu har en beta version, där användare kan komma åt med sina nuvarande användarkonton. Men i samma publikation tillkännager de också förbättringar för sina mobilapplikationer för Android och iOS, där bland dem finns möjligheten att beställa och filtrera de olika olästa elementen.

Det mobila webbgränssnittet, tillägg och plugins för webbläsare, prenumerationsförbättringar, sociala integrationer, RSS-support och många fler, är resten av de meddelade nyheterna.

Det kommer att bli nyfiken att se alla dessa nyheter, där vi till och med kunde se integrationer med andra Betaworks-tjänster, till exempel Digg Reader, vilket skulle vara det mest normala och därmed skapa sitt eget ekosystem av interoperabla applikationer med varandra. I vilket fall som helst erbjuder Betaworks oss dina rutter så att vi kan bidra med förslag, åsikter, förfrågningar och till och med fel, samt en e-postlista för att vara den första som får veta om nyheterna om tjänsten.

Länk: Instapaper Beta | Går: Officiellt meddelande