Genius redesignar sin webbplats och mobilapplikation för iOS och lanserar sin applikation för Android

Geni

Genius, som kallar sig den största samlingen av sångtexter och kollektiv musikalisk kunskap, är en samarbetsplattform som började sin resa 2009 under namnet Rap Genius i syfte att underlätta förståelsen av rapsångtexter. , som också gör det möjligt att lägga till kontext till konstnärernas själva biografi, bland andra aspekter. Med tiden antog det andra musikgenrer, vilket har orsakat att ordet Rap har tagits bort från sitt namn för att bara lämna det i Genius. Användare kan lägga till anteckningar på valfritt textsegment i alla sångtexter som andra användare kommer att rösta positivt eller negativt för att lämna den som är mest övertygande i första hand.

Idag finner vi att plattformen i sig har lanserat redesignen av sin webbapplikation såväl som sin mobilapplikation för iOS-plattformen. Dessutom lanserar den också sin mobilapplikation för Android-plattformen och svarar på en av användarnas veteranförfrågningar.

I sitt uttalande anger de att genom Android-applikationen kommer användare att kunna rösta positivt eller negativt för anteckningarna som finns tillgängliga i sångtexterna, men genom uppdateringar av applikationen under de kommande veckorna och månaderna kommer den att tas upp till samma nivå som för mobilapplikationen för iOS, är möjligheten att skapa och hantera anteckningar en av de nästa funktionerna som kommer fram.

Den nya applikationen för Android noterar också att den lanserades med den visuella stilen Material Design och kommer att finnas tillgänglig för Android-enheter som har från version 4.1 och framåt för att erbjuda en smidigare upplevelse.