Amazon har redan en kategori för Kickstarter-produkter, crowdfunding-webbplatsen

Amazon

Den typiska e-handelsjätten har precis presenterat ett ganska intressant drag. Just nu har Amazon en sektion dedikerat enbart och uteslutande till försäljning av Kickstarter-produkter, den populära plattformen crowdfunding.

Som vi har sett är detta ett avsnitt där Amazon kommer att erbjuda dessa Kickstarter-produkter som framgångsrikt har klarat sina finansieringskampanjer på crowdfunding. Den nya kategorin finns på Amazon launchpad, en slags butik som är avsedd att sälja produkter av olika slag startups.

Naturligtvis är det viktigt att notera att Amazon redan har erbjudit Kickstarter-produkter tidigare. Fortfarande, från och med nu kommer de att ha sin specifika kategori, vilket i hög grad underlättar ditt samråd. Totalt har Amazon bekräftat att det ger möjlighet att förvärva cirka 300 Kickstarter-projekt, från bland annat teknik, matlagning och litteratur.

Utan tvekan är det en nyhet som lyfter fram potentialen hos produkter som har uppstått genom crowdfunding. Det nya avsnittet finns tillgängligt på Amazon-webbplatsen just nu, så du kan titta igenom följande länk.

Källa: Amazon.