Adidas Runtastic presenterar sin smarta klocka

captura-12

Är nu Runtastic som presenterar sin Ögonblick, bärbar som bibehåller stilen med en traditionell analog klocka och lägger till funktionerna i ett modernt fitnessarmband. Lanseringen äger rum strax efter det meddelades att företaget förvärvades av adidas-koncernen för 220 miljoner euro.

De definierar det precis så här, en analog klocka med ett fitnessarmbandssjäl som kan övervaka daglig aktivitet och sätta mål (steg, kalorier, aktiva minuter) för att se framsteg direkt på klockan.

Vi kan övervaka och optimera sömnen, sänka ner den upp till 100 meter (kan användas under alla typer av aktiviteter, inklusive simning, dykning eller till och med i duschen), ansluta den till iPhone, Android och Windows Phone, se inaktivitetsaviseringar och vibrationslarm och anslut den med Runtastic-ekosystemet tack vare Runtastic Me-appen (den fungerar som kontrollpanelen på Runtastic Orbit-armbandet, appen har nu också utvecklats för att fungera tillsammans med Runtastic Moment). De säger till oss i anteckningen:

Tanken är att statistik och dagliga framsteg kan ses utan problem, såväl som att bli hekta och motiverade i spelfunktioner som strimmor, där de kan ställa in och slå sina personliga rekord. Appen ger också detaljerad information om sömncykler, inklusive varaktighet och faser av lätt och djup sömn.

Batteriet räcker i upp till 6 månader, detta är en av de mest slående punkterna.

De har skapat 10 olika mönster organiserade i fyra samlingar:

Runtastic Moment Fun: Med ett aluminiumfodral, reptåligt glas och en bekväm silikonrem har Moment Fun designats för alla de aktiva och lekfulla människorna. Den finns i fyra färger – hallon, plommon, sand och indigo för 129,99.Runtastic Moment Basic: Liknar Moment Fun har Moment Basic ett större ansikte och finns i beige och svart för 129,99.Runtastic Moment Elite: Moment Elite är designat för ett mer sofistikerat utseende och erbjuder ett fodral i rostfritt stål, reptåligt glas och ett högkvalitativt svart läder- och textilrem för 199,99.Runtastic Moment Classic: Med en ren design och förenklad stil har Moment Classic ett fodral av rostfritt stål, reptåligt glas och ett läderband, tillgängligt i silver, guld och rosaguld för 199,99.

Här är en kort video som visar enheten: