LinkedIn driver sitt anmälningssystem med nya funktioner

Linkedlin

LinkedIn-teamet försöker förbättra sitt anmälningssystem med nytt innehåll och funktioner för användarna.

Som nämnts kommer vi snart att se en serie nya meddelanden som visar oss det mest relevanta som händer i vårt kontaktnätverk.

Till exempel kommer vi att ha en daglig sammanfattning av de viktigaste nyheterna och ämnena som har delats. Så om vi i slutet av dagen vill titta på LinkedIny om några minuter för att se vad som har hänt kommer vi att ha det här innehållet väntar på oss.

Andra alternativ som ska läggas till har att göra med vår närvaro på LinkedIn och hur effektiv vår profil är.

Bland anmälningarna kommer vi att hitta en veckorapport som visar oss antalet personer som har hittat vår profil via plattformens sökmotor.

Denna information, plus det sammanhang som ges, hjälper oss att förbättra vår profil så att den uppfyller våra arbetsförväntningar.

Och naturligtvis har motsvarande alternativ också lagts till för att anpassa aviseringsinställningarna. Till exempel, om vi vill, kan vi stänga av vissa meddelanden och aktivera dem vid en annan tidpunkt.

Eller så kan vi sluta följa uppdateringarna av vissa kontakter, om vi är mättade med så mycket information, eller för tillfället är de inte relevanta, utan att de behöver veta.

Och enligt LinkedIn-teamet kommer vi snart att ha fler alternativ för att justera aviseringar enligt våra preferenser.