Zendone – elegant GTD-verktyg

Zendone - elegant GTD-verktyg

Som de säger, det för smak, färger. Och detta är tillämpligt på de många online-hanteringsverktygen som vi hittar över tid, så att vi kan välja de som passar våra behov. Det bästa är att det finns många nya generationens GTD-verktyg där de också betonar den grafiska delen, förutom dess användbarhet, vilket är precis vad som händer med Zendone.com.

Zendone är ett ganska elegant GTD-verktyg (Getting Things Done) som, förutom att vi kan arbeta med dess funktioner, också gör det möjligt för oss att länka våra Evernote- och Google Calendar-konton genom att kunna få sina instruktioner genom enkla åtgärder som fungerar som ett exempel för att förstå Zendones egna driftsmekanik. Det bör klargöras att för tillfället tillåter Zendone åtkomst endast på inbjudan.

Överst har vi fältet där vi kommer in i åtgärderna, där vi kan markera som enkla åtgärder till att länka andra användare eller ställa in förfallodatum för slutförande.

Sedan har vi tre flikar, den första är den som låter oss se de åtgärder som ska utföras, antingen i något av de områden vi har konfigurerat, upp till de utförda åtgärderna. Sedan tillåter de andra två flikarna oss att granska och organisera genom projekt och behandlingsfacket, vilket gör att vi kan skapa åtgärder på ett mer sammanfattat sätt baserat på den virtuella psit som vi har skapat.

Ett nytt produktivitetsverktyg, elegant och med integration med andra populära webbverktyg, får oss att överväga Zendone i vårt dagliga arbete.

Länk: Zendone