Zeendo, nytt alternativ för att skapa webbsidor utan att veta hur man programmerar

zeendo

Zeendo (zeendo.com) är ett projekt från Onbile-företaget, känt för online-plattformen onbile.com, vilket gör att vi kan skapa mobila webbplatser.

Nu lanserar de detta nya verktyg i syfte att skapa webbsidor som lätt kan läsas både på mobiltelefoner och på stationära datorer eller surfplattor.

Även om verktyget kommer att presenteras officiellt vid Mobile World Congress i Barcelona, ​​kan vi redan känna till det från dess webbplats och visa mallar av olika slag som vi kan använda för att börja utforma vår sida.

De erbjuder en gratis tidsbegränsad plan, så det blir nödvändigt att betala månadsavgiften på 11 dollar per månad för att kunna hålla vårt projekt online.

Använd samma system som de flesta projekt av denna typ, gör det själv, gör det själv utan att behöva programmera kunskaper, satsa på direkt redigering av innehåll över den designade mallen.

Det är möjligt att associera en egen domän till den genererade webben, inkludera åtkomststatistik, spara upp till 1 giga data … ett nytt alternativ som vi kan använda för detta ändamål, konkurrera med Wix, Webydo och andra liknande lösningar.