Yummly lanserar sin mobilreceptupptäcktapp för Android-plattformen

Yummly Android

Ett av de väntande ämnena som Yummly hade under mobila enheterens tid var att ha en närvaro på Android-enheter, något som redan har blivit verklighet genom att lansera sin inbyggda mobilapplikation för denna plattform, tillgänglig för smarta mobiltelefoner och Android-surfplattor, som så länge de har åtminstone version 4.0 av nämnda system.

Med detta kommer användare av kulinariska konstentusiaster av Android-enheter att kunna söka och upptäcka matrecept från mer än en miljon recept tillgängliga, och kunna filtrera recepten efter kulinariska parametrar eller även efter matkategorier. Det bör inte glömmas bort att det också är möjligt att samla in matrecept som favoriter, och också för att planera beredningen.

Det bör också noteras att mobilversionen för iOS-plattformen lanserades för första gången i september förra året (2013), och att Yummly började sin internationella lansering tidigare i år. Mycket nyare har vi det faktum att det redan erhålls personliga recept baserat på nivån som anges i profilen för varje användare, så att de användare som inte är bra på att laga mat får enkla recept.

Yummly för Android är fritt tillgängligt för installation via Google Play, för närvarande har ett mycket lågt antal installationer genomförts, vilket är lägre antal avgivna röster, alla ger det fem stjärnor. Det kommer att vara en tidsfråga innan antalet installationer ökar, såväl som omröstningen, och de första kommentarerna om denna applikation börjar dyka upp, som har incitamentet för de bilder som erbjuds genom den, vilket gör det möjligt att generera tillräckligt med inspiration för de flesta matälskare.