YouTube lanserar en serie nyheter med fokus på musik

YouTube Music Key Beta

Användare tvekar inte längre att söka på YouTube när vi behöver hitta specifika videor, oavsett om det är granskning av en produkt, uppackning av en gadget, olika handledning etc. Bland de videor som vi kan söka på YouTube finns det också musikvideor , som vi kan njuta av på olika sätt, och i den meningen har Google just meddelat en serie nyheter i detta avseende, vilket gör YouTube till den största musiktjänsten i världen. planet.

Den första av nyheterna är att från och med idag kommer YouTube för Android, iOS och på webbplatsen YouTube.com att ha ett specifikt utrymme för musik, där användare kan ha våra favoritmusikvideor, spellistor med musikaliska teman Rekommenderas baserat på vår personliga smak, liksom aktuella musikspellistor i hela YouTube.

Dessutom kommer vi under de närmaste dagarna att kunna se inspelningar av alla artister på YouTube och möjligheten att spela kompletta album med officiella musikvideor samt låtar av hög kvalitet tack vare de musikaliska partners som YouTube har.

Slutligen, och viktigast av allt, finns det beta-lanseringen av YouTube Music Key, en prenumerationstjänst som gör det möjligt för användare att lyssna på musik utan annonser, i bakgrunden medan skärmen är avstängd eller använda andra applikationer, och till och med kunna lyssna på dessa låtar utan att behöva vara ansluten till Internet. Kostnaden för tjänsten kommer att vara 7,99 euro per månad under den första kampanjperioden, med ett normalt pris på 9,99 euro per månad, som meddelats av Google i ett uttalande. Det går också in i Google Play Music-prenumerationen, som har mer än 30 miljoner låtar, där det dessutom kommer att kunna spela många av YouTubes musikvideor från samma applikation under de kommande dagarna.

Här är hans presentationsvideo: