Yelp tillåter dig att köa nästan i restauranger, så vi behöver inte vänta

Gläfsa

Vi har tidigare berättat om Yelp, en av de bästa recensionerna och rekommendationerna för restauranger, butiker och tjänster. Som vi har kunnat läsa på TechCrunch verkar allt tyder på att vi snart kommer att ha en mer än intressant funktion: Yelp tillåter oss att stå i kö nästan så att vi inte behöver vänta när vi kommer till butiken.

För det, Yelp har nått en överenskommelse med Nowait, en applikation som kan sätta vårt namn på väntelistor på mer än 4000 olika restauranger. Tack vare tekniken bakom applikationen kan Nowait-användare känna till den beräknade väntetiden som ska serveras på restauranger som inte stöder traditionella bokningar, ha möjlighet att sätta ditt namn på en virtuell väntelista.

Vanligtvis, Nowait-operationen är mycket enkel: Vi får ett textmeddelande så snart vårt bord är klart, med möjlighet att svara på restaurangen som indikerar att vi kommer att försenas några minuter. Självklart kommer restaurangen att ansvara för att besluta om att fortsätta boka ett bord för oss eller inte. Tack vare partnerskapet mellan de två företagen skulle Yelp tillåta oss att köa i nästan tusentals olika restauranger från själva applikationen. Det är ändå viktigt att notera att funktionen ännu inte är tillgänglig lanseringen är planerad till de kommande månaderna. Som alltid kommer vi att vara vaksamma för alla nyheter.

Källa: TechCrunch