Xen öppnar sina dörrar för utbyte av våra personliga intressen

Xen öppnar sina dörrar för utbyte av våra personliga intressen

Xen har redan sina dörrar öppna för att tillåta användare att skapa våra personliga profiler baserat på de intressen vi kan lägga till. Det definierar sig som det första världsomspännande utbytet av intressen, eftersom det tillåter oss att bygga vår egen personlighet som återspeglar dessa intressen och deras motsvarande grader som vi vill inkludera. Tanken är att definiera oss själva, hålla koll på våra vänner och upptäcka nytt innehåll och teman baserat på våra personliga profiler.

Först är det svårt att förstå tjänsten, där vi måste börja från vårt Facebook-konto för att importera en serie intressen där vi väljer de som vi vill inkludera och välja graden av intresse för samma genom de fyra tillgängliga uttryckssymboler. Vi kan också länka vårt GetGlue-konto till importintressen, och senare kan vi ansluta till andra sociala plattformar.

Tänk på att eftersom det inte har varit en öppen dag finns det få användare, men tanken är att vi kan upptäcka nya intressen baserat på samhället själv och våra egna vänner, utforska de senaste och de mest framträdande, som vi kan införliva i vår profil om vi vill. Detta gör att vi kan träffa nya filmtitlar eller musikband, redskap eller annat som passar in i våra profiler.

Lägg till att här är inte allt, eftersom det kompletteras med tre specialiserade mobilapplikationer: meedar, intressant och talkTopic, tillgängligt i AppStore, och att vi också kommer att se fler funktioner i sin egen webbapplikation. För nästa månad planerar de faktiskt att öppna sin plattform för externa utvecklare över hela världen, förutom att avslöja projekt som redan pågår med partners, utgivare och utvecklare.

Länk: Xen | Går: TNW