Wunderlist 3 är nu tillgänglig för alla användare

Wunderlist 3

För några dagar sedan avancerade vi redan avsikten med 6Wunderkinder att lansera den tredje versionen av sitt populära verktyg för att skapa och hantera listor Wunderlist. Den dagen har kommit, den tredje versionen av Wunderlist är nu tillgänglig för Android, iOS, Chromebooks, Mac och webb, och snart för Windows 8 och Windows Phone 8, där användare kan njuta av mer än 60 nya funktioner som den här nya version har integrerats.

Wunderlist 3 har en ny arkitektur, helt redesignad och förenklad, som syftar till att möjliggöra synkronisering i realtid på alla enheter som den finns på, vilket ger ett mycket snabbare och lättare driftssvar. Den nya designen som också debuterar i den här versionen, som är utformad för att vara skalbar för att anpassa sig till alla typer av skärmar, hjälper också till med snabba funktioner, och erbjuder också elementen mycket mer ordnade än i tidigare versioner.

En annan anmärkningsvärd aspekt av den här nya versionen är införlivandet av offentliga listor, vilket gör det möjligt att dela dem via de viktigaste sociala nätverken, vilket gör det lättare för kontakterna i dessa nätverk att också införliva dessa listor i sina konton i Wunderlist. Med den här möjligheten kan användare som har listor av alla slag som kan vara av särskilt intresse för andra användare nu göra sådana offentliga listor, oavsett om det är ett urval av restauranger, ett urval av filmer med högst intäkter eller någon annan typ av lista . att de har och att de har utvecklats ensamma eller tillsammans.

Under de kommande veckorna kommer 6Wunderkinder att lansera Wunderlist 3 API, vilket gör det möjligt för tredje parts tjänster att integrera det i sina egna applikationer. Wunderlist är på väg att bli den mest kompletta och enkla listhanteringstjänsten på Internet.