Windows Phone Store har redan mer än 300 000 tillgängliga applikationer

Windows Phone Store har redan mer än 300 000 tillgängliga applikationer

För bara ett år sedan berättade vi om den nya statistiktjänsten för Microsofts produkter och tjänster som företaget presenterade i augusti 2013.

Denna tjänst, som heter Microsoftby the Numbers,Det syftar till att ge användare en enorm mängd information om företaget i form av statistik som samlats in på en enda webbplats, och det handlar särskilt om presentation av information, eftersom det simulerar det karakteristiska gränssnittet för Windows 8.

Microsoft verkar ha just uppdaterat detta statistikavsnitt som indikerar attWindows Phone Store har redan överskridit antalet 300 000 applikationer som är tillgängliga för nedladdning.

Efter lanseringen i oktober 2010, tre år senare, i december 2013, bröt appbutiken 200 000-barriären apparSå med hänsyn till att knappt åtta månader har gått sedan dess och 100 000 fler ansökningar har dykt upp, råder det ingen tvekan om att applikationsbutikens tillväxt accelererar på ett intressant sätt.

Faktum är att Microsoft själv ser till att hundratals nya applikationer läggs till dagligen.

Utan tvekan är det goda nyheter för dem från Redmond, även om det fortfarande finns en lång väg att gå innan dessa siffror matchar de i App Store eller Google Play.