WeVideo förbättras med införandet av nya funktioner

WeVideo förbättras med införandet av nya funktioner

För de som inte vet det ännu är WeVideo en av de onlineapplikationer som vi kan använda när vi utvecklar redigering av våra videor, till och med i samarbete, via en webbläsare och utan att behöva installera en stationär applikation som Adobe Premiere eller Sony Vegas. I själva verket närmar sig WeVideo gradvis skrivbordsapplikationer, och vi kan se det i de senaste nyheterna som det just har inkluderat.

Å ena sidan har vi möjligheten att göra våra videoinspelningar direkt från WeVideo med våra webbkameror, vilket gör det möjligt för oss att göra röstöversikter, presentationer eller något annat vi behöver inom det schema som vi har vid redigering av våra videor. Det gör det också möjligt för oss att justera volymen på ljudspåren när vi behöver det, till exempel när vi har bakgrundsljud och meddelandena börjar.

Viktigare är införandet av den intelligenta tidslinjen, som alltid visar oss en översikt över den utan att behöva zooma varje gång vi inkluderar ett nytt klipp eller ändrar dess ordning. Vi har också möjlighet att justera bredden som vi kan göra genom att dubbelklicka på zoomikonen.

Tillgången på teman för att ge våra videor ett mer professionellt utseende med effekter, övergångar och musik, införandet av nya anpassningsbara teckensnitt, införandet av bleknar in och ut, förbättringar i användbarhet och buggfixar är andra nyheter som WeVideo presenterar för oss.

Länk: WeVideo | Går: TNW