Waze skapar betatestare-communityn för att testa nya funktioner i Android-appen

Waze kommer att börja utbyta data med regeringen för att förbättra trafikförhållandena

Det har redan blivit vanlig praxis för vissa teknikföretag att skapa program för att locka potentiella testare som kan leka med de nya funktionerna i Android-applikationer som är under utveckling innan de görs tillgängliga för resten av allmänheten, vilket gör att dessa funktioner är tillräckligt testas och poleras innan de blir allmänt tillgängliga.

I det avseendet gör de från Waze-forumet en väckarklocka till användare för att rekrytera betatestare för att inkludera dem i deras användargrupp, fokuserade på att testa nya funktioner i deras betaapplikation för Android. Kraven som beta-testare måste ha är inte särskilt höga, där de helt enkelt måste ha en Android-terminal från version 2.2 och från 320X480-upplösning och framåt. Dessutom måste de ha kontinuerligt deltagande och lyhördhet, teknisk känsla och förmåga att tillhandahålla information på engelska.

Trots att det är ett slutet beta-testprogram kan alla användare försöka vara en del av det genom att registrera sig via en länk som är allmänt tillgänglig. Så sju månader efter förvärvet av Google fortsätter Waze sin väg som en oberoende tjänst, lyckligtvis särskilt för dem som fruktar plattformens försvinnande efter förvärvet, trots att de mellan Google Maps och Waze delar sina egna funktioner , där Google Maps har rapporter om incident i realtid från Waze-användare medan Waze har Google-sökningar.

För närvarande är det inte känt vilka nya funktioner de lyckliga betatestarna kommer att få testa innan resten av användarna kan ha dem på våra mobila enheter.