Waze meddelar dig nu vilken tid du ska lämna för att vara i tid för dina evenemang

nuevo waze android

I oktober 2015 anlände Waze version 4.0 till iOS-enheter, en enorm uppdatering som lovar att landa snart på Android.

Tja, vad som lovas är skuld, och fantastiska är de funktioner som det ger, i synnerhet bättre verktyg för att rapportera händelser på vägarna och ett sätt att synkronisera kalenderhändelser med applikationens trafikuppskattningar.

Till att börja med kommer Waze för Android med ett nytt och optimerat gränssnitt som gör att du kan ha huvudfunktioner i färre steg.

Till exempel, till vänster kommer nu huvudmenyn att finnas med ett utrymme för favorit och mest frekventa platser, medan till höger kommer sociala alternativ att visas, inklusive delningsadresser, platser och beräknade ankomsttider (ETA).

Alternativa rutter visas också, alternativet att lägga till stopp under resan, en mer effektiv användning av batteriet som fortfarande fungerar i bakgrunden och en ny orange knapp som presenterar en förnyad panel för att rapportera incidenter: faror, spärrar, olyckor, tung trafik, etc.

Resten har att göra med huvudpersonfunktionen, avgångspåminnelser från synkroniseringen av händelserna i kalenderapplikationen på ett sådant sätt att Waze ansvarar för att beräkna lämpligt tillfälle för att starta resan och anlända i tid till destination händelse.

Det ja, det enda som behövs är att informationen om händelsen är tillgänglig.

Kort sagt, så här ser flera av deras nyheter ut på video:

Länk: Waze 4.0 för Android | Mer information: Waze Official Blog