Vi presenterar de bästa gratis spelen i månaden

Fullständig recension av Huawei Watch GT

I sammanställningen av de bästa spelen i månaden, som vi lämnar dig i vår nya video, talar vi om några mycket enkla, till exempel bollen som kan ätas av de små och som måste fly från de äldre, till exempel ett spel som är lätt att förstå och med en stor grupp användare, eftersom vissa spelar mot varandra direkt från mobilen och alltid kämpar för att växa mer än resten.

Vi glömmer inte heller WC-spelen, perfekta spel att umgås medan vi är i badrummet, inget extremt komplicerat.

SuperJump, hoppspelet på fem nivåer, sticker också ut på listan med en ganska trevlig och ganska beroendeframkallande estetik.

För fans av pussel har vi Rop, en titel som utmanar oss att imitera figurer med rep, med hjälp av logik för att övervinna alla nivåer.

Vi avslutar med Dybukk, ett spel som vi redan presenterade för dig då, en löpare som låter oss spela med flera enheter samtidigt, eftersom vi med några sekunders byte från en enhet till en annan (perfekt för gruppspel, till exempel).

Som alltid uppmuntrar vi dig att dela dina favoritspel i kommentarerna, eftersom de kommer att hjälpa oss mycket när vi skapar månadens video.