Vi kan nu spela Threes gratis från vilken webbläsare som helst

Trees!

Threes är ett av de mest populära och beroendeframkallande spelen för iOS och Android som uppstod under de senaste åren.

I själva verket var Threes vinnaren av Apple Design Award 2014, förutom att den utsågs till årets applikation och spel i App Store.

Nu, de ansvariga för dess utveckling har meddelat ankomsten av webbversionen av Threes, så att vi också kan spela det populära pusslet från webbläsaren.

Utan tvekan är detta utmärkta nyheter för spelälskare, som har utmärkta recensioner både i App Store och på Google Play.

För alla er som inte har hört talas om tre, driften av spelet är väldigt enkelt, och trots att det är ett nummerspel är reglerna riktigt enkla: Vi behöver bara gå vidare genom att lägga till de upprepade siffrorna (om vi till exempel går med två tre kommer vi att skapa numret sex, vilket i sin tur måste matchas med ytterligare sex).

Dessutom kan vi också gruppera en och två.

På detta sätt kommer vi att få allt större antal, vars summa i slutet av spelet blir den poäng som erhållits.

Tack vare dess enkla manövrerings- och poängsystem, Threes inbjuder dig att försöka slå vår tidigare rekord varje gång ett spel slutar.

Vi tar tillfället i akt att komma ihåg att Threes finns i App Store, Google Play och Windows Store i två olika versioner: en betald version och en gratisversion med annonser.

Naturligtvis är webbversionen också helt gratis.

Länk: Threes (webbversion).