Vi försökte Mural.ly, tjänsten för att skapa och dela anpassade väggmålningar

Vi försökte Mural.ly, tjänsten för att skapa och dela anpassade väggmålningar

Vi hade redan berättat om Mural.ly, verktyget som låter oss skapa och dela personliga väggmålningar, för några månader sedan och nu går vi äntligen igång med vår kreativitet.

Att göra en väggmålning är enkel, intuitiv och snabb och kan göras utan att behöva läsa långa självstudier och guider i förväg. I Mural.ly har vi två grundläggande menyer: den vi ser ovan, som vi skulle kunna kalla social- och konfigurationsmenyn, och som tjänar till att dela vår väggmålning med andra användare, bjuda in dem att använda verktyget och ändra inställningarna också för att se de väggmålningar som vi har gjort och den som vi visualiserar nedan.

Det här är den som vi kommer att använda för att komponera vår väggmålning och det är verktygsmenyn. Med den kan vi med ett enda klick få tillgång till alla typer av webbinnehåll och bilder som söks med Bing eller från vår egen dator för att infoga dem i väggmålningen. Vi kan också infoga texter i form av dialogbubblor och post-it, samt ändra bakgrunden med texturer, variabla former … verktygsmenyn innehåller också en knapp som heter Former med vilken vi kan infoga alla typer av former och symboler i vår väggmålning, från siffror till cirklar och pilar så att vi inte missar någonting.

Låt oss komma ihåg att när vår komposition är klar kan vi dela resultatet, som kommer att exporteras som JPG till vår e-post.

Länk: Mural.ly