Verktyg för att förvandla alla webbsidor till PDF, Word, TXT, EPUB, ODT eller RTF

documentcyborg

Vi har redan pratat med dig vid tidigare tillfällen om olika verktyg för att konvertera filer till andra format.

Den här gången Document Cyborg, ett enkelt onlineverktyg som gör att vi kan fästa vår uppmärksamhet förvandla alla webbsidor till PDF-, Word-, TXT-, EPUB-, ODT- eller RTF-filer. Och bäst av allt, dess användning är helt gratis.

Som du kan se på skärmdumpen som den här artikeln illustrerar är det bara nödvändigt att ange webbadressen till webbsidan som vi vill transformera och klicka på önskat format.

Sedan Document Cyborg tillåter oss att ladda ner den resulterande filen direkt till vår dator, så att vi kan konsultera det och arbeta med det när som helst, oavsett om vi har en internetanslutning eller inte.

Utan tvekan är det en utmärkt resurs som kan vara användbar vid mer än ett tillfälle, särskilt för dem som vanligtvis arbetar med akademiska artiklar och texter.

Om du vill kontrollera dess enkla funktion första hand rekommenderar vi att du tittar igenom följande länk till webbplatsen Document Cyborg.

Slutligen tog vi chansen att nämna Image Cyborg, ett verktyg från samma företag för att ladda ner alla bilder från en webbsida med ett enda klick.