Verite Timeline – lägg till en interaktiv tidslinje på din webbplats

Verite Timeline - lägg till en interaktiv tidslinje på din webbplats

På Internet kan vi hitta oändliga resurser som gör att vi kan bygga våra webbplatser med de funktioner som vi vill erbjuda våra besökare. Om vi ​​vill lägga till en kronologisk linje med en serie data associerade med specifika datum kan vi använda Verite Timeline, ett projekt med öppen källkod som gör att vi kan implementera en interaktiv horisontell kronologisk linje på våra webbplatser.

Det måste tas i beaktande att det här verktyget kräver viss kunskap om HTML, som till en början inte är lämplig för någon användare, även om de steg som krävs för att implementera det på deras webbplatser anges.

När vi väl har bestämt oss för att använda detta alternativ måste vi inkludera koder som erbjuds nedan i strukturen på våra webbplatser så att vi slutligen kan inkludera informationen, där vi kan välja Google Docs under kalkylbladsmallen som de erbjuder oss. för att ange de olika kronologiska händelserna, eller för att välja det ursprungliga formatet, JSON. I alla fall har vi instruktioner för var och en av de valda rutterna.

Vi har en serie exempel på webbplatsen som gör det möjligt för oss att få en uppfattning om hur vår kronologiska linje kan se ut på vår webbplats.

Länk: Verite-tidslinje | Går: FreeTech4Teachers