Vad är nytt för Xbox One: Twitter, «Showcase», byt bakgrund och mer

xbox one novedades

Nya funktioner, som officiellt tillkännagavs för några månader sedan, kommer i helgen som en uppdatering till alla Xbox One-konsoler: Mer detaljerade profilbeskrivningar, ett nytt utrymme med titeln Monter, ett minispel med rekommendationer för TV-program och filmer, Twitter integrerat i olika sektioner och möjligheten att ändra systemets bakgrundsbilder.

Anpassning kommer med den hyllade förmågan att ändra bakgrund Xbox One både för sin egen bild, kanske importerad från en USB ansluten till konsolen, eller helt enkelt en fast färg vald bland de tillgängliga. Å andra sidan återgår objekten relaterade till platsen och respektive fält från 360 till beskrivningarna av användarprofiler för att lägga till en kort biografi.

Avsnittet visas också Monter, ett utrymme att skryta med resten av världen ett urval av de största prestationerna som uppnåtts liksom spelspel Komplett som berikar bekräftelsen av bedrifterna, och om det inte räcker kommer det att vara möjligt att dela de inspelade videospel direkt på Twitter tack vare den senaste integrationen med det sociala nätverket som går hand i hand med den nya lanseringen av Vine-appen. . En video är bättre än tusen ord:

Som kan ses kommer stegintegrationen att ge liv åt OneGuide, multimediasektion för att hålla koll på de mest populära TV-programmen och filmerna, i enlighet med deras popularitet på Twitter, i realtid. För att göra saken värre är det nu möjligt att börja ladda ner gratis spel (Spel med guld, ges bort av Microsoft varje månad) från en mobil enhet.

Återigen kommer funktionerna att visas med den senaste Xbox One-uppdateringen och för alla användare – gradvis.

Mer information: Xbox News