Undervisningsträd, resurser att lära sig om datavetenskap

lärarträd

FreeTech4Teachers presenterar Teaching Tree, en online-resurs med omfattande innehåll för de användare som vill lära sig datavetenskap på ett självlärt sätt.

Vi hittar dussintals ämnen organiserade i Teaching Tree, grupperade i fem kategorier: algoritmer och datastrukturer, artificiell intelligens, databaser, grafik och animering och programmeringsspråk. Till exempel inom kategorin artificiell intelligens hittar vi specifika videor med binära klassificeringar, densitetsuppskattningar, linjära separatorer, algoritmkorrigering eller multinomialer, bland hundratals andra sektioner.

Den här webbplatsens nåd är att den samlar olika nivåer av lärande, eftersom vi i varje kategori hittar både handledning för nybörjare och långa konferenser för universitetsprofessorer för de mest avancerade i ämnet. Det är enkelt att söka i innehållet av intresse på sidan, eftersom varje video har nyckelord relaterade till konceptet vi vill lära oss.

Som registrerad användare kan du också ladda upp tutorials och videor, samt sätta taggar, klassificera dem för att hjälpa andra användare. En idealisk kunskapsplattform för att börja förvärva kunskap på ett organiserat sätt, och även för lärare som letar efter material för att utbilda sina elever.