Uber lanserar Trip Tracker för att spåra resor i realtid

TripTracker

Uber lanserades Familjeprofiler i mitten av mars förra året för att göra det möjligt att betala för Uber-resor till familjemedlemmar och andra nära människor integrerade i samma grupp med samma betalkort.

Under denna tid har denna funktion expanderat till nya marknader internationellt och nått det faktum att för närvarande har mer än hälften av dessa profiler skapats utanför USA.

I denna mening är USA, Brasilien, Mexiko, Indonesien och Colombia de länder som hittills har flest Familjeprofiler skapad.

Tja, nu från Uber vill att ägarna till familjeprofilerna ska vara lugna när några av medlemmarna, värd dessa profiler, tar en resa genom Uber.För detta har de lanserat Trip Tracker, en ny funktion som kommer att informera dem i detalj genom automatiska mobilaviseringar och låta dem följa i realtid genom en karta hur de resor som dessa medlemmar gör kan förstå från det ögonblick när de började tills de nådde sina respektive destinationer.

Trip Tracker är tillämplig i exempelvis resor som barn gör till sina utbildningscentra eller i de fall där föräldrarna bland många andra går till läkare.

Anledningen är i grunden att ge sinnesfrid att nära medlemmar är långt på vägen för Uber-bilresor.

Den nya funktionen är nu tillgänglig för alla Uber-användare över hela världen.