Twitter uppdaterar Tweedeck och förbättrar sitt schemaläggningssystem för tweet

tweetdeck

Tweetdeck är en stor Twitter-klient. Även om Hootsuite är mycket mer funktionellt och omfattande finns det ganska praktiska Tweetdeck-funktioner, till exempel möjligheten att skapa tweet-listor som kan införlivas på webbplatser (i rätt meny på WWWhatsnew.com har du en av de mest populära tweetsna), till exempel. exempel.

Nu från Twitter tillkännager de nya funktioner i detta system, nya funktioner i den framtida schemaläggningssektionen, vilket gör att bilder kan inkluderas i dessa publikationer (nej, det var inte möjligt förut).

Uppdateringen är tillgänglig för webbversionen, Windows och Chrome, och de arbetar redan på Mac-versionen.

En viktig punkt att notera är att delade konton kommer att kunna se tweets som andra användare har planerat i framtiden, något extremt viktigt för att undvika duplicerat innehåll. Om det finns flera personer som är ansvariga för samma Twitter-konto är det viktigt att de bland dem ser vad som är kvar att lägga upp i framtiden, annars kommer teamarbete att lämna mycket att önska.

De kommenterar också att allt vi programmerar från Tweetdeck kan ses från ads.twitter.com, och vice versa, och därmed förenar de två Twitter-plattformarna: den för meddelanden och den för publicering av traditionellt innehåll.