Twitter uppdaterar Fabric på iOS och Android, med nya mått för utvecklare

Tyg

Twitter-teamet släppte en ny uppdatering av Fabrics mobilappar, dess modulära plattform för att göra det enkelt för utvecklare att skapa appar med hänsyn till alla faser i processen.

I den här uppdateringen för iOS och Android har lagringsstatistik lagts till så att utvecklare kan bedöma användarinteraktion och aktivitet.

Så nu kommer det att vara möjligt att analysera antalet dagliga icke-aktiva användare (DAU) och antalet månatliga aktiva användare (MAU).

Med dessa data kan de använda olika kriterier för att analysera och jämföra dem och bedöma om appen uppfyller deras förväntningar.

Och allt detta kan göras från din mobila enhet utan att behöva vänta tills du är framför datorn för att analysera alla dessa varianter med resten av ditt team för att fatta snabba och effektiva beslut.

Den här uppdateringen finns redan i motsvarande appar, och de nya utvecklarna som vill prova detta Twitter-förslag kan ladda ner det från AppStoreo Google Play.

Och du kan titta på artikeln som vi delar lanseringen för att förstå dess dynamik och utvärdera om denna uppsättning verktyg kan hjälpa till med utvecklingen av dina appar.