Twitter har tagit bort översättningsfunktionen för tweets från det sociala nätverket

Twitter

För ungefär två månader sedan berättade vi om en intressant nyhet som killarna från Twitter hade inkluderat i det välkända sociala nätverket av mikrobloggtjänst.Denna funktion låter dig översätta alla tweet skrivet på ett annat språk till vårt vanliga språk automatiskt, allt tack vare tekniken som Bing erbjuder, bara genom att trycka på en knapp.

Med tanke på dess enkelhet och användarvänlighet var det en ganska intressant funktion, särskilt med tanke på mängden information på olika språk som finns på Twitter. Trots detta pekar allt på det faktum att vi för tillfället inte kommer att kunna fortsätta använda den här funktionen, eftersom möjligheten att översätta tweets den har tagits bort automatiskt bara två månader efter införandet.För närvarande har de inte gjort något uttalande på Twitter i detta avseende, så skälen som orsakade detta beslut är okända.

Ändå bör man komma ihåg att Twitter ofta utför experiment för att testa nya funktioner som inte blir permanenta. Till exempel fick vi nyligen veta att företaget testade en köpknapp som det för närvarande inte finns någon officiell bekräftelse för. Vem vet, kanske i framtiden från det sociala nätverket kommer de att erbjuda en förbättrad översättningsfunktion från ett annat företag.