Twibfy, ett kreativt utrymme för att dela element som inspirerar dig

twibfy

Internet har blivit ett idealiskt utrymme för att dela element som vi gillar och inspirera, eller till och med att dela och sprida vårt eget konstverk och design. Vi kan hitta inspirationskällor i alla sökningar i Google, bildgalleri eller multimediaapplikation, men om vi letar efter ett specifikt hörn för att stimulera allt som har med konst och skapande att göra måste vi hålla ett öga på Twibfy.

Med dagligt uppdaterad innehåll tillåter Twibfy oss att skapa, beställa och dela innehåll (bilder, videor, mönster, allt som har med någon form av konst att göra). Konstnärliga fotografier, fångster av målningar, skulpturer, tatueringar, mat, vilket motiv som helst kan finnas i Twibfy men alltid fångade på ett sätt som är tilltalande för ögat (även om vissa poster, mer än vackra, är störande).

Förutom ett slumpmässigt flöde där vi oändligt kan utforska de konstnärliga motiv som har delats på webbplatsen, har vi en knapp uppe till vänster som heter Upptäck för att visa olika kategorier som arkitektur, typografi, fotografi, illustrationer, mode , design eller video, bland annat, förutom en sökmotor som kommer att beställa innehållet efter popularitet, beroende på om det är nytt eller enligt synpunkter från dess element.

Om du tycker att det är en användbar resurs och du gillar att besöka den ofta kan du också installera Twibfy som ett webbläsartillägg (Chrome, Safari eller Firefox).