Why the date of the Windows drivers is always 2006

Tvinga inte uppgradering till Windows 10 Creators Update, Microsoft varnar dig

Varför datumet för Windows-drivrutinerna alltid är 2006

Varför datumet för Windows-drivrutinerna alltid är 2006

Microsoft varnar användare: Om du vill undvika problem, tvinga inte uppdateringen till Windows 10 Creators Update.

De Uppdatering av skapare Det har varit med oss ​​i ett par veckor, det är den senaste versionen av Microsofts operativsystem för datorer, surfplattor och konvertibler, men de senaste dagarna har det också börjat nå kompatibla smartphones.

Som vanligt har den här uppdateringen inte nått alla användare på planeten samtidigt utan utförs i etapper, i faser. Företaget själv skapade dock en extremt enkel uppdateringsguide med vilken användare kunde uppdatera till Windows 10 Creators Update direkt. Eller åtminstone var det målet hittills: nu Microsoft rekommenderar inte uppdateringdetta sätt såvida du inte är en expertanvändare.

Varför ska jag inte uppdatera?

ytfönster-10-bärbar-konvertibel

Det vill säga Microsoft skapar en förenklad uppgraderingsguide som alla användare kan använda Uppdatering av skapare på sina datorer och de kan prova alla nyheter och ändringar som den innehåller, men nu, veckor efter att den publicerats och gett den logotyp, rekommenderar den att de inte gör det.

Enligt företaget, som har publicerat på sin blogg om de första veckorna, rekommenderar de bara att använda guiden för att tvinga uppdateringen till avancerade eller expertanvändare som är villiga att hantera eventuella problem som kan uppstå.

Det är ett annat sätt att säga att uppdateringen har fel eller fel (de erkänner att de har problem med Bluetooth på vissa datorer) så om du inte vill dela dem måste du vänta på att den här kontrollerade uppdateringen kommer naturligt till din dator, som kan förlänga väntetiden flera veckor.

Åtminstone i vårt fall har vi inte haft några problem med att tvinga uppdateringen med guiden, men bara i fallet, här är några tips och steg att ta innan uppdateringen startas. Om du redan har uppdaterat och allt fungerar korrekt kan du med detta trick frigöra mer än 20 GB utrymme på din SSD eller hårddisk.