Tumblr gör det mycket lättare att publicera innehåll

Tumblr

Vem mer och vem mindre, nu, många människor känner till och använder tumblelogs välkända och veterantjänst, Tumblr, som gör det möjligt att skapa dina egna utrymmen där du kan publicera allt du vill dela enkelt och enkelt. Trots att Tumblr också siktar mot mobila enheter och nådde iPad- och Android-terminalerna förra månaden, fortsätter den att visa sin beslutsamhet i förbättra användarupplevelsen på din webbtjänst.

Det sista som användare av den här tjänsten kommer att kunna kontrollera, när de blir tillgängliga i sina konton, är en större möjlighet att publicera sitt innehåll.

Och det är att användarna, tills nu, för att publicera alla typer av innehåll var tvungna att välja det och behöva komma åt en annan sida. Från och med nu är det inte längre nödvändigt att lämna kontrollpanelen, du behöver bara välja vilken typ av innehåll du vill ha, och menyn expanderar längst ner och blir direkt publikationspanelen med de nödvändiga fälten för användare som konfigurerar inlägg som du vill dela.

Det är sant att publicering hittills inte var komplicerat, men med denna förändring får du snabbhet och effektivitet när det gäller publicering. För närvarande måste vi vänta på att denna ändring ska utvidgas till alla användarkonton.

Länk: Tumblr | Går: TNW