Tre väckarklockor för smartphones för att få en fullständig sömnanalys

Runtastic Sleep Better

Vi har redan pratat med dig om olika väckarklockor för mobila enheter som utmärker sig för att ha ytterligare funktioner. Vid detta tillfälle lämnar vi dig med tre väckarklockor till smartphones som gör att vi kan få en fullständig analys av vår dröm och ansvarar för att väcka oss vid rätt tidpunkt.

Runtastic Sleep Better – iOS | Android

Huvudsyftet med Runtastic Sleep Better är att förbättra sömnkvaliteten hos användarna av applikationen. Om vi ​​fokuserar på några av de viktigaste egenskaperna som Runtastic Sleep Better sticker ut för, de app Den har en smart larmfunktion som väcker oss vid rätt tidpunkt. Eftersom den ansvarar för att analysera kvaliteten på vår sömn är det nödvändigt att placera telefonen bredvid kudden (den fungerar i flygläge). När vi använder den kommer vi också att kunna konsultera den insamlade statistiken med all slags intressant information.

Sovcykel – iOS | Android

Vi har redan pratat om Sleep Cycle tidigare. Som vi berättade för dig då är huvudmålet med applikationen att vakna i den lättaste sömnfasen. För detta, ansökan analysera vår vila med hjälp av mikrofonen och accelerometern på den mobila enheten där vi har installerat den.

Nog sömn – iOS

Först och främst är det viktigt att notera att det här senaste alternativet endast är tillgängligt för iOS-enheter. Liksom de tidigare är målet att förbättra kvaliteten på vår sömn och visa information för att förstå hur vi sover natt efter natt. Med tillräckligt med sömn kan du ange relevant information, till exempel hur aktiv vår dag har varit. Dessutom har den en graf för att kontrollera sömnkvaliteten visuellt.