Tre andra nya alternativ till Slack

Imagen: Web de Noysi

Bild: Noysi webbplats

För nästan ett år sedan visade vi dig en sammanställning av tre alternativ till Slack för framför allt de av er som kanske letar efter en lösning som gör det möjligt för dig att vara i ständig kommunikation med dina team och kunna känna till de viktigaste aspekterna av vart och ett av alternativen. att äntligen välja den som bäst passar dina behov.

Segmentet där Slack ingår har avancerat mycket, så nu ska vi ta med dig tre andra nya alternativ som har dykt upp under det senaste året, som är helt moderna verktyg och mycket mer som vi ska berätta om. fortsatt:

Tillgängligt både på spanska och engelska, och både via webb- och mobilapplikationer, gör det här alternativet möjligt att skapa egna utrymmen för team där medlemmar kan chatta med varandra i realtid via olika kanaler.Den har integrationer av tjänster från tredje part för att, bland andra möjligheter, dela filer eller skapa videokonferenssessioner, den har ett verktyg för uppgiftshantering, den har obegränsad lagring och mycket mer. Ursprungligen har den ett ganska begränsat gratisalternativ som en testversion. Dess årliga kostnad beror på antalet integrerade medlemmar.

Finns på både engelska och japanska, eftersom det också är flera enheter, det här alternativet gör det också möjligt att skapa egna utrymmen för team där medlemmar kan chatta i realtid, med stöd för kända funktioner på sociala nätverk som hashtags, privata meddelanden, favoriter, likes , emojis och mycket mer.

Den har olika ränteplaner, varav den första är gratis. Tanken är att medlemmar ska ha kul med sina funktioner i samtal med andra medlemmar.

Slutligen kommer vi att berätta om det här alternativet, tillgängligt både på spanska och engelska, såväl som för webben och mobila enheter, där team kommer att ha sina egna utrymmen där medlemmar kommer att kunna samtala i realtid och kunna konvertera chatt meddelanden till uppgifter, anteckningar, kontaktinformation och mer. Den har olika prissättningsplaner, varav den första är gratis.

En sista punkt, och det är att både det första och det tredje alternativet gör att valet kan köras på sina egna servrar eller på själva datorerna.