TouchBar-appen skapad för användning med andra Mac-enheter

touchbarappdemo

Under presentationen av den nya generationen Macbook Pro-bärbara datorer togs utan tvekan huvudrollen av Touch Bar, den interaktiva pekfältet som finns överst på tangentbordet för att erbjuda olika funktioner baserat på det sammanhang där den är placerad. användaren, det vill säga, erbjuder vissa funktioner eller andra i form av virtuella nycklar baserat på de applikationer som användaren använder hela tiden.

Tja, utvecklarna Andreas Verhoeven och Robbert Klarenbeek har skapat en demonstrationsapplikation som replikerar driften av Touch Bar-systemet för att användas antingen via skärmen på en annan Mac-enhet eller genom skärmen på en iPad, så länge den är ansluten till Mac via USB-porten.

Idén är i grunden att erbjuda en liknande upplevelse utan att behöva ha den senaste generationen professionella Apple-bärbara datorer.På detta sätt bör de användare som vill ha det närmaste Touch Bar utan att behöva byta utrustning bara följa instruktionerna för att installera applikationen och använda den som om det vore original Tocuh Bar.

Författarna själva har en video publicerad på YouTube där den visar hur den fungerar genom att interagera genom iPad-skärmen, där den bara erbjuder den nämnda stapeln längst ner på den utan att erbjuda andra ytterligare element.

Den nya demo-applikationen är redan tillgänglig via GitHub under MIT-licensen, så det betyder också att andra utvecklare kan använda sin kod för att skapa härledda versioner.