Tips för dem som vill köpa en ny mobil

Fullständig recension av Huawei Watch GT

I dagens video pratar vi igen om mobiltelefoner, men den här gången kommer vi inte att kommentera någon specifik modell, vi ägnar den åt de allmänna råd som måste följas innan vi går ut på jakt efter vår nya mobiltelefon.

Bland alla tips som vi pratar om några grunder, till exempel behovet av att vara försiktig med erbjudanden på specifika datum, såväl som att vi lägger särskild vikt vid att hitta rätt mobiltelefon för den användning som vi ger den:

Denna sista punkt är särskilt viktig. Att spendera nästan 1 000 euro för att köpa den bästa maskinen på marknaden och bara använda den för att komma in i WhatsApp och Facebook är som att döda myggor med skott. Det är viktigt att vara tydlig om användningen för att förstå specifikationerna vi letar efter, både batteri och upplösning, CPU eller minne, även om det också är bra att komma ihåg att en 8-gigabyte RAM-enhet inte alltid är snabbare än en 4-gigabyte. måste enheten betraktas som en helhet, inte som en uppsättning delar.

De allra flesta människor kan känna sig extremt nöjda med en blygsam G-cykel, men om du vill njuta av 3D-upplevelser i virtuell verklighet kommer du att sakna; å andra sidan, om din ska ta foton, kommer kvaliteten på kameran att vara huvudpunkten, inte processorn eller RAM-minnet. Lagringsutrymme är också en viktig variabel, men om du använder tjänster som Google Photos eller Dropbox kommer du säkert inte att ha något emot att betala mindre för något enklare i det avseendet.

I videokommentarer väntar vi på dina åsikter.