TicketFire, mobilapp för digitalisering av tryckta biljetter, lägger till Pic-To-Sell-funktionen

TicketFire

TicketFire är en mobilapplikation för Android- och iOS-enheter som gör det möjligt för användare att digitalisera sina tryckta biljetter för de olika evenemangen de tänker delta i genom att skanna sina respektive streckkoder.

Med detta kommer användarna inte att behöva oroa sig om de har skrivit ut biljetter på dem, bland andra fördelar, vars digitaliserade versioner är kompatibla med de viktigaste biljetthanteringstjänsterna som Ticketmaster, Eventbrite, LiveNation, bland många andra.

Nyligen, när de kommenterar Techcrunch, har TicketFire Pic-To-Sell, en ny funktionalitet som har införlivats i applikationen för att tillåta användare att sälja sina biljetter utan att använda verktyg från tredje part, som de gjorde för långt sedan lite , tar hela processen direkt från samma applikation. På samma sätt kan de användare som vill göra det donera de pengar som erhållits till de välgörenhetsorganisationer de väljer.

Denna nya funktionalitet erbjuder ett nytt utbud av möjligheter som ökar de som redan erbjuds av själva applikationen, där det bland annat gör det möjligt för användare att digitalt överföra sina biljetter till andra även under samma evenemang.

TicketFire är kompatibelt med telefoner och surfplattor under Android (4.0.3+) och iOS (8.1+), och är tillgängliga gratis på både Google Play och Apple App Store. Utan tvekan, med tanke på att vi nästan aldrig kommer att glömma att bära en mobiltelefon, är det ett bra alternativ att överväga.