Telegram uppdaterar sin applikation som gör det möjligt att skicka klistermärken från kända personer

Telegram uppdaterar sin applikation som gör det möjligt att skicka klistermärken från kända personer

Utvecklarna av Telegram – applikationen för snabbmeddelanden för mobiltelefoner – har gjort den senaste uppdateringen tillgänglig för användare, vars huvudsakliga nyhet är möjlighet att skicka klistermärken av kända personligheter till någon av våra kontakter.

Det råder ingen tvekan om att klistermärken för en tid nu har blivit mer populära och ingår i ett ökande antal applikationer och tjänster för snabbmeddelanden. Som de bekräftar från Telegram bestämde de sig för att erbjuda sina användare denna möjlighet, men istället för att nöja sig med enkla tecknade filmer bestämde de sig för att inkludera klistermärken av viktiga personligheter som de beundrar. För att skicka dessa klistermärken är det bara nödvändigt att installera den senaste uppdateringen av applikationen och sedan välja en av emojis som representerar de 14 tillgängliga klistermärkena. När vi har valt önskad emoji behöver vi bara klicka på den innan vi skickar den för att välja motsvarande klistermärkeminiatyr. Om du till exempel vill skicka Steve Jobs-klistermärken som medföljer den här artikeln klickar du bara på emojin som du kan se längst ner på bilden. På Telegram-webbplatsen kan du titta på de 14 tillgängliga klistermärkena (tillsammans med motsvarande ikoner som behövs för att skicka dem) som motsvarar historiska karaktärer som Abraham Lincoln, Salvador Dali, Albert Einstein, Mahatma Gandhi, Charlie Chaplin, Steve Jobs, Kafka, John Lennon, Richard Wagner, Nikola Tesla, Tolkien, Mark Twain, Freud och Marilyn Monroe.

Du kan ladda ner den nya uppdateringen gratis från både App Store och Google Play. Dessutom finns de också tillgängliga på webbversionen av tjänsten.

Källa: Telegram