Swatch samarbetar med Visa för att tillåta kontaktlösa betalningar på en traditionell NFC-klocka

Imagen: Swatch.

Bild: färgruta.

Den populära klocktillverkaren Swatch tillkännagav genom ett uttalande som publicerades på sin officiella webbplats föreningen med Visa med ett mycket intressant mål: att tillåta betalningar kontaktlös i USA, Schweiz och Brasilien så snart Bellamy-klockan börjar marknadsföras i början av nästa år.

Det är en mycket intressant rörelse från företagets sida, särskilt om vi anser att det är en traditionell klocka och inte en smart klocka. Det är viktigt att komma ihåg att Swatch introducerade den här nya modellen (utrustad med NFC-teknik) för några veckor sedan i Kina, och det förväntas att den kommer att marknadsföras i de ovannämnda länderna till ett pris av cirka 91. $ Som tillverkaren förklarar på sin webbplats, Swatch Bellamy tillåta betalningar med en liten grimas, med fördelen att det inte krävs någon extra energi för att fungera. Tack vare detta erbjuder denna modell samma autonomi som andra klockor från företaget.

Utan tvekan är detta utmärkta nyheter för älskare av traditionella klockor som vill njuta av några av de mest intressanta funktionerna som finns på smartwatches utan att ge upp den klassiska designen på sina klockor.

Källa: Swatch