Streamera, möjlighet att överväga att göra live videoöverföringar på Internet

Streamera

Som vi har observerat på senare tid finns det fler och fler plattformar som gör att vi kan utföra våra egna live-sändningar på Internet, även från våra egna mobila enheter.

Bland dessa plattformar finns Streamera.tv, ett annat alternativ att ta hänsyn till när vi väljer bland de olika plattformarna som gör att vi kan göra videoöverföringar i realtid. På detta sätt är Streamera ett annat alternativ att överväga för varje evenemang som vi måste ta med oss ​​till publiken, med hänsyn till både de egenskaper som den erbjuder oss gratis och de som den erbjuder oss genom de tre betalningsalternativen som den har.

Streamera har en egen stationär webbapplikation, även om den också har mobila applikationer för Android- och iOS-telefoner och surfplattor, så att du kan sända videor var du än är, kan använda både Wi-Fi och dataanslutningar om du använder våra mobila enheter. .

När det gäller dess egenskaper premie, som vi kan njuta av gratis under en 30-dagars testperiod, låter Streamera.tv oss göra videoströmmar av högsta kvalitet under H264-codec, anpassa spelaren och infoga den på andra webbplatser, vara värd för större mediefiler och göra dem omedelbart tillgänglig eller på begäran, har mer lagringsutrymme, tillgång till statistik etc.

Självklart kan användare också besöka de andra offentliga kanaler som gjorts av andra användare för att se vad de sänder när som helst, för att kunna delta i de chattkonversationer som sker.