Statweestics, visar oss statistisk information om vissa aspekter av Twitter

Statweestics

Från och med lanseringen och fram till idag har Twitter gått från att vara ett enkelt kommunikationsverktyg genom korta meddelanden till att vara i fokus för media och följare på de användare av särskild relevans, förutom att möjliggöra kontakt med de ämnen som är mest intressanta användare.

Och i den meningen är Statweestics en enkel applikation som kan hjälpa oss att bättre förstå vad som händer på Twitter globalt. Ursprungligen erbjuder den oss en flik med de mest framträdande hashtags, användare, termer och platser, även om det i följande flikar ger oss en mer detaljerad lista över rangordningar och positioner för hashtags, användare, termer, platser, åtkomstkällor och språk Mer utvalda. Vi kan i det senare se att det spanska språket ligger på andra plats utan någon variation.

På dessa flikar kan vi ställa in perioden från de senaste 60 minuterna till det senaste året, med möjlighet att få åtkomst till filer i flera år. Dessutom har de ett sökfält om vi vill ange. Slutligen har Statweestics en grafisk statistiktjänst, där vi bara behöver ange begreppen för att söka efter för att visa oss resultaten om de finns tillgängliga.

Detta verktyg i kombination med många andra befintliga gör det möjligt för oss att veta hur Twitter-communityn interagerar, de ämnen som intresserar dem, de mest relevanta användarna och till och med de källor de besöker, där vi först ser Twitter för iPhone, men med en nedåtgående trend, och följt av webb- och Twitter-versionen för Android, som förblir stabila. HootSuite är också i topp 25.

Statweestics-länk | Går: Geeksroom