Squats, tonade glutes, push-ups och andra Runtastic-träningsappar som du kanske inte har känt

Runtastic Butt Trainer

Även om företaget Runtastic har blivit populärt för sin fitnessapplikation som är kompatibel med även armband och smarta klockor, har det också utvecklat mycket användbara appar för specifika träningspass. De finns i gratisversioner – de vi länkar till – och betalda versioner, och idag granskar vi kort några av de bästa. Naturligtvis synkroniseras alla dina poster till Runtastic.com-profiler.

1. Runtastic Butt Trainer, för att träna rumpan

Snabbövningar för att tona din slå ner med mer än 50 träningsvideor i HD, justerbar svårighetsgrad, ett utrymme för att ställa in personliga mål, tips, röstassisterad träning, Apple Health-kompatibilitet, grafik och sociala alternativ för att dela prestationerna är en del av Butt Trainer.

Plattform: Android | iOS

2. Runtastic Push-Ups, för att göra push-ups eller push-ups

Stark rygg, tonade armar och en platt buk är vad den erbjuder Armhävningar, en personlig tränare och en vetenskapligt utvecklad träningsplan redo att köra när som helst. Den inkluderar en automatisk upprepningsräknare genom mobila sensorer, röstguider, poster och avancerad personlig statistik.

Plattform: Android | iOS

3. Runtastic Pull-Ups, för push-ups

En personlig tränare fokuserade på att främja starka armar och arbeta på alla övre muskler med grundläggande men korrekt styrda push-ups. Den använder accelerometern för att räkna repetitionerna och den har också röstinstruktioner, personlig statistik, räknare mellan övningsserier och sociala funktioner.

Plattform: Android | iOS

4. Runtastic Sit-Ups, för magövningar

En uppsättning övningar och en arsenal av verktyg för att uppnå den perfekta buken, definierad som en choklad (?). Räknare, röstguider, repetitioner inspelade med hjälp av accelerometern, personuppgifter, alternativ för att dela resultat och funktioner som liknar resten av listan men nu fokuserade på utvecklingen av torso, ingår bland dess egenskaper.

Plattform: Android | iOS

5. Runtastic Squats, för att spela in och styra squats

Slutligen en guide för att genomföra en av de mest krävande men också effektiva övningarna för att stärka skinkorna och benen: knäböj. Återigen registreras repetitionerna automatiskt och ett urval av funktioner presenteras för att fastställa mål och intyga att de har uppnåtts, förutom att främja det.

Plattform: Android | iOS