Squarespace lanserar sina mobilapplikationer Blogg och anteckning utanför beta [Android]

Squarespace

Squarespace är en betalningsplattform som på ett visuellt och enkelt sätt möjliggör skapande av webbutrymmen för olika uppgifter vars egenskaper uttryckligen beror på den valda prissättningsplanen. De som vill prova det har fjorton dagar på sig att göra det gratis. Och hur kan det vara annorlunda, den här plattformen vill också ha sin närvaro på mobila enheter, så de har just tagit ut ur beta två av sina applikationer som de arbetade med: Squarespace Blog och Squarespace Note.

När det gäller den första bör det noteras att det är den officiella mobilapplikationen för plattformen, där användarna kommer att kunna hantera olika aspekter av de webbutrymmen de har, kunna växla mellan dem, vilket möjliggör åtgärder som införlivande av nya publikationer eller hantering av mottagna kommentarer, bland andra. När det gäller denna applikation bör det noteras att den endast kan erhållas gratis via Google Play Store för smarta mobiltelefoner som har minst Android version 4.2. Uppenbarligen, för att använda det, kommer det att vara ett viktigt krav att ha ett Squarespace-konto och att logga in med det.

Squarespace Obs, däremot, är mer oberoende, så du behöver inte logga in under ett Squarespace-konto. Det gör det möjligt att skapa anteckningar till vilka bilder kan bifogas och kunna synkronisera dem med Squarespace Note, Evernote, Dropbox eller Google Drive. Det är också möjligt att skicka dessa anteckningar till själva e-postadressen. Det har ett minimalistiskt gränssnitt, som påpekats av Android Police, att kunna göra det i ett mörkt läge, vilket kan fås helt enkelt genom att skaka själva enheten. Ingen anteckning lagras lokalt. Installationen kan göras via Google Play Store för alla Android-enheter som har minst version 4.0